Waarom Adidas hockeyschoenen kopen?

Adidas is al jarenlang een van de bekendste sportmerken ooit. Uiteraard heeft het ook hockeyschoenen in zijn collectie. De laatste jaren behoren deze schoenen tot de meest populaire hockeyschoenen van Nederland. De hockeyschoenen van Adidas voldoen aan alle eisen waar een hockeyer om vraagt.

De meest bekende modellen
Er zitten diverse modellen hockeyschoenen in de collectie, die allemaal weer hun eigen sterke punten hebben. Verreweg de meeste modellen zijn gemaakt voor het spelen op het veld. Daarnaast heeft Adidas ook zaalhockeyschoenen in de collectie.

De Hockey LUX 
De Adidas Hockey LUX is speciaal uitgebracht voor de Olympische Spelen van Rio. Het is het nieuwste model uit de colllectie. Deze schoen is verkrijgbaar een limited edition uitvoering. Dit is exact dezelfde schoen als waar de tophockeyers op speelden in Rio. Voor degene die niet speciaal een limited edition wil, is er ook een standaarduitvoering. De schoenen zijn gemaakt van zeer goede materialen en hebben een uiterst comfortabel draagcomfort.

De Adipower
Van deze Adidas hockeyschoenen zijn diverse edities verkrijgbaar. Naast de succesvolle Adipower II, is inmiddels ook de Adipower III op de markt verschenen. Behalve wendbaar en licht, is deze schoen uitgerust met een zogenaamde Traxion zool, wat meer grip geeft. De Adipower is er in volwassen- en jeugduitvoering in diverse maten en modellen.

De Adistar
De Adistar is een extreem lichte schoen en dit is te danken aan mesh ventilatie en kunststof zijwanden. Verder hebben deze hockeyschoenen een middenvoet- en hielondersteuning en versterkte zijwanden. Dit maakt de schoen extra wendbaar, wat weer handig is bij dribbelen en snelle richtingsveranderingen. Met name voor de snelle en technische spelers is dit een hele fijne schoen.

Voor wie
Naast de hiervoor genoemde modellen, heeft Adidas nog meer hockeyschoenen in de collectie. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Van de meeste modellen is een aparte uitvoering voor heren, dames en jeugd. Deze zijn te koop bij Hockeypoint.nl.