Sport met je kinderen om af te vallen

Buitenspelen

De meeste ouders weten dat kinderen proberen bij te houden een hoop werk kan zijn. Maar weinig mensen realiseren zich dat je door een uur per dag met je kinderen te sporten, een goede training achter de rug hebt. Dit kan een uitstekende manier zijn om actief te zijn en actief te blijven. Neem de kinderen mee naar buiten om te spelen en je doet de hele familie een plezier.

Ga naar de speeltuin.

Als je nog jongere kinderen hebt, kan de speeltuin een van de meest betoverende plekjes van hun leven zijn. Er is zoveel te doen en ze houden ervan om rond te rennen. Maak het nog leuker door hen te helpen met spelen en mee rond te rennen.

Tikkertje, jij bent het!

Tikkertje is steeds een favoriete activiteit geweest tijdens de speeltijd. Het is makkelijk, leuk, en kan overal worden gedaan. Daarbij zorgt het voor veel beweging. Speel tikkertje met je kinderen! Probeer een grotere locatie te vinden voor meer ruimte om te bewegen en zorg ervoor dat je rent als een gek.

Team-inspanning.

Er zijn verschillende teamsporten die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan het gezin en die voor veel plezier zorgen. Denk aan voetbal en basketbal als twee uitstekende sporten die je uitdagen om in beweging te geraken. Je kan de regels aanpassen afhankelijk van leeftijd en capaciteit zodat ze het beste werken voor jouw gezin. Denk er alleen aan dat je moet bewegen.

Bedenk een spel.

Het leven is zeker geen hoop regels die je moet volgen. Bedenk een spel met je familie. Denk aan veel beweging, ballen, en de ruimte om op de proppen te komen met iets leuks dat voor uitdaging en plezier zorgt.

Trampolinepret.

Een trampoline kan veel pret opleveren. Daarbij is het heel gezond. Ga naar buiten en geniet ervan met of zonder de familie voor een uitstekende workout. Je kan ook spelen op de trampoline.

Waterpret.

Kinderen zijn dol op water of het nu het zwembad is of het strand. Zwemmen is een activiteit waarbij je moeilijk gewicht verliest door het drijfvermogen van het water, maar spelen in het water kan heel goed zijn voor je. Speel spelletjes die veel beweging vergen, waarbij de druk van het water je tegenwerkt. Probeer frisbee, basketbal, en zelfs tikkertje in het water.

Sport Samen.

Hoewel spelletjes heel leuk kunnen zijn en een geweldige manier zijn om buiten te komen en in beweging te geraken, is het een goed idee om ook samen te sporten als familie. Als de kinderen nog jong zijn kan je ze in een kinderwagen stoppen en een wandeling doen. Als ze ouder zijn kan je samen proberen te trainen in de sportschool of hardlopen in het park. De kans is groot dat ze het geweldig vinden. Het is goed voor hen en ze leren gewoontes aan die uitstekend zijn voor de toekomst.

Door vijf dagen per week een uurtje te spelen, kan je je leven veranderen. Je zal zien dat je afvalt als je in betere vorm bent. Daarbij zorg je voor een betere toekomst voor je kinderen.