Moisander naar Ajax

Ajax heeft met het aantrekken van Niclos Moisander de gewenste versterking in huis weten te halen. De verdediger, die al een verleden had bij de ploeg uit Amsterdam, tekent een contract voor drie jaar bij de kampioen van Nederland. Uiteindelijk heeft de ploeg uit Amsterdam meer moeten betalen dan vooraf was ingecalculeerd. Het zou om een transfersom gaan van rond de 3,2 miljoen euro.

Moisander Ajax

Met de defensieve versterking heeft Ajax, mits er geen spelers weggaan, haar selectie compleet voor het inmiddels al lopende seizoen. Moisander is direct inzetbaar en zou als het meezit in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda al zijn debuut kunnen maken voor de Amsterdammers. Met Moisander zal Ajax op volle oorlogssterkte kunnen aantreden tegen het NAC Breda van trainer John Karelse. De ploeg uit Breda heeft nog geen wedstrijd weten te winnen. Het openingsduel werd er met 1 – 1 gelijk gespeeld tegen promovendus Willem II en afgelopen weekend werd er verloren van FC Twente. Ajax doet met haar tot noch toe verdiende vier punten boven in mee. Daardoor is een resultaat voor beide ploegen zeer welkom. In het verleden troffen Ajax en NAC Breda elkaar al 96 maal. Hierin was Ajax duidelijk de bovenliggende partij met maar liefst 69 overwinningen. Twaalf maal kwam NAC Breda als sterkste uit de strijd en vijftien maal werden de punten gedeeld.

Voor de wedstrijd voor komende zaterdag zijn vrijwel alle bookmakers al in de weer met het bepalen van de juiste quoteringen rondom de wedstrijden, zo is ook het geval voor Ajax – NAC Breda. Om te bepalen wat de juiste bookmaker is rondom een wedstrijd schrijft deze site wekelijks een aantal tips uit om spelers te helpen in de keuze voor een bookmaker. In deze tips worden eveneens onder andere opstellingen, historie en schorsingen weergegeven. Hiermee wordt een tip duidelijk onderbouwd. Ga zelf na welke bookmaker voor het duel van komende zaterdag wordt aanbevolen.

Meer informatie vind je op de website van Ajax.