De partij van het jaar

Zaterdag 10-12-2016 is het dan eindelijk zover, de wedstrijd van het jaar voor veel internationale en Nederlandse kickboks liefhebbers. De partij van Badr Hari tegen Rico Verhoeven staat op het programma en dit is voor veel mensen een ware kraker. Badr Hari heeft al een paar jaar geen partij meer gevochten en het is afwachten of hij zijn oude niveau kan halen. Rico daarentegen heeft drie maand geleden nog een partij gevochten en gewonnen van de Braziliaan Anderson Silva. Hij won de partij op punten en dit is ook een de sterke kanten van het spel van Verhoeven, hij heeft een enorm goed uithoudingsvermogen en kan veel incasseren en uitdelen.

Rico Verhoeven vs Badr Hari, wie wint er?

De partij van het jaar vindt plaats in Oberhausen, Duitsland en wordt gevochten in een uitverkochte König-Pilsener-ARENA. Men heeft er al lang naar uitgekeken en ieder heeft een mening over wie de winnaar wordt. Badr Hari staat bekend om zijn Knockouts en daar wil hij ook dit gevecht weer voor gaan, het liefst in de eerste ronde. Rico heeft waarschijnlijk een betere conditie en daarom wordt het lastig om het drie rondes lang vol te houden. We gaan het allemaal zien zaterdag avond om 22 uur!

Kickboksen blijft populairder worden

Dankzij dit gevecht en de grote media aandacht zullen vele Nederlanders weer meer geïnteresseerd raken in kickboksen. Tegenwoordig speelt social media ook een grote rol hierin omdat alles daar uitvoerig besproken wordt, zo ook de partij van 10 december 2016. Daar waar kickboksen veel populairder wordt, is de vraag naar kickbokskleding en bokshandschoenen ook flink gestegen. Er zijn op dit moment een flink aantal verkooppunten waar je online en offline vechtsportkleding kunt kopen. Ook naast bokshandschoenen zijn er ook een flink aantal andere accessoires en beschermende artikelen te koop!